EDGEHILL
RESIDENCE


Nestled into the chaparral hills of Pasadena, the Edgehill residence seeks to maximize programmatic function on-site while retaining the essential qualities of its exquisite setting. Working closely with the client, SALT has been working to install a series of platforms into the canyon edge, each containing a different character. From casual dining to a children’s play area, a sunken lounge to an infinity pool with a view, this project will bring a complete transformation to the site.

Edgehill broke ground in 2018, and is slated for completion by the end of the year.






Concept renderings of the Edgehill site, which is currently under construction.

SALT Landscape Architects
850 South Broadway #803
Los Angeles, CA 90014
+1 (213) 234-0057   
studio@s-a-l-t.com


︎ ︎